Juventus

Nedelja, Januar 10, 2010

Do danas nije bilo konkretnih napisa u italijanskim medijima da najveći klub na Apeninima ima u planu desnog beka Zvezde. Međutim Tutosport objavio spisak mogućih rešenja za desni bok - Ebue, Rafinja, Behrami, Ninkov. Konačno potvrda iz Italije. Iako se pričalo da Juventus ima na svom spisku Pavla Ninkova, nije bilo potvrda te vesti. 

Poznato je da u „staroj dami“ smatraju da je problematična pozicija kraj desne aut linije, jer Grigera nije kvalitet za tako veliki klub, Zebina je stalno povređen, Urugvajac Kaseres je više centralni, nego desni bek. 

Zbog toga najveći italijanski klub kreće u potragu, a današnji „Tutosport“ je spisak sveo na nekoliko imena. 

Radi se o Rafinji, Ebueu, Nemcu Beku iz Hofenhajma, Valonu Behramiju iz Vest Hema i Ninkovu. 

Ninkov vecaSituacija je jasna, Rafinja i Ebue su preskupi, novac nije problem za Juventus, ali oni ne žele da pretplate pojedine igrače, kako je objasnio novi predsednik Blan. Za Behramija, Vest Hem traži u zamenu Đovinka, što je odmah isključeno kao mogućnost, a ostale opcije nisu po volji treneru Ferari.

Ninkov je jeftiniji od većine pomenutih igrača, mogao bi da ode na pozajmicu, ali i da pokuša da se nametne Ferari. Ofanzivniji je od igrača koje sada ima Juventus na poziciji desnog beka, i bio bi neko rešenje za doglednu budućnost. 

Naravno, sve je daleko od realizacije, ali bez obzira, sam podatak da je fudbaler Zvezde predmet interesovanja tako velikog kluba je dokaz da njegove igre nisu ostale neprimećene.
(#)

Generalna :: Autor probniblogepo 18:58

Стоматология в Москвe eвропейские матрериалы [Odgovori]

Стоматология в Москвe
https://americandental.ru/
Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
americandental.ru

Aellyzoows 29/11/2021 18:41

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me